středa 21. května 2008

Vajíčka, mravenci & výpadky

Steve Ballmer, hlava fy. Microsoft Corporation, toho času na turné po Evropských zemích, byl v Budapešti napaden. Jeden z posluchačů nejprve obvinil Microsoft z krádeže miliard od daňových poplatníků a pak se jal k útoku způsobem docela nezvyklým: po překvapeném Ballmerovi hodil 3 vejce. Ani jedno netrefilo, pohyblivý cíl měl postřech a schoval se za katedru. Co Steveho čeká, až 22. května vystoupí v Praze? Rajčata, vajíčka, kovadliny nebo jednání jako v rukavičkách?


Ti mravenci sou šílení a ke všemu svině nenažraný. V Texasu (USA) zřejmě už nemají co jinýho do pusy (ehm..kusadel) a tak se pustili do elektroniky. Představte si, že pracujete... ...hehe, znovu... Představte si, že jste u počítače (hrajete hru, koukáte na film nebo jen líně surfujete) a najednou puf! a počítač nejede. Jen z jeho nitra vyběhnou tisíce malých červených šílenců (opravdu jsou šílení, jmenují se "crazy rasberry ants"). Ne příliš příjemná představa... Takže nakupujte biolit do zásoby, za chvíli budou určitě i u nás (i když Ballmer bude rychlejší). "Ach ta globalizace", postěžoval by si mnohý antiglobalizant.
Link: http://www.timesonline.co.uk/

Chtěl jsem si dnes udělat radost a koupit batoh na notebook. Značka Maloperro. Fakt pěknej a za fakt pěknou cenu (cca 1200,-) v internetovým obchodě Cybex.cz. Jenže stránky Cybex.cz dneska celý den nefungovaly! Tak jsem si chtěl postěžovat na Twitteru, ale ani ten nefungoval! Mravenci se šíří rychleji než viry a celej internet za chvíli spadne, exploduje, pak imploduje, rozčtvrtí se, zakope do země a bude klid..

0 komentářů: