čtvrtek 10. dubna 2008

Neriskuj, nebo Tě rozprodám aneb lidé sobě

Dnes jsem narazil na zajímavé stránky, na kterých si můžete on-line koupit lidské orgány, horní, dolní končetiny, játra, zkrátka vše, co Vás napadne a co Vás zrovna bolí.

E-shop si zařídil, jak o sobě tvrdí, vynikající chirurg, dříve pracující v mnoha špičkových zdravotnických zařízeních, Prof. Doc. MUDr. Jiří Oliva, CSc. Nespokojen s výší platu, s pracovními podmínkami, vztahy na pracovišti a hospodařením ministerstva, rozhodl se podnikat na vlastní pěst - obchod s lidskými orgány. Zásoben je díky svému efektivnímu managmentu, který sbírá kousky po autonehodách.

Hledal jsem něco vhodného i pro sebe. Řidič, 22 let, v důsledku požití alkoholu nezvládl řízení, prorazil svodidla a zastavil až o strom. Jeho plíce (nekuřák) stojí jen 3400,- (jinak na černém trhu 10 500,-). Srdce s aritmií (5740,-) nechci, ale například jeho slezina (2630,-) nebo slinivka (8200,-) vypadají dobře. I ruka kreslíře (řidič boural v nepřiměřené rychlosti) by nemusela být špatná. A za pár korun bych mohl mít nové tělo.

Chcete-li si přivydělat, pak je tu i možnost orgán darovat. Podle autora je to vhodné pro studenty (místo brigády), lidi ve finanční tísni a aktivní seniory.

S certifikátem ISO 9900 a týmem špičkových chirurgů má, podle mě, tahle stránka šanci na úspěch a zákazníci se jistě jen pohrnou. Dokonce každé balení, které obdržíte obsahuje vždy čárový kód, datum úmrtí, spotřeby a logo Klasa.

Myslíte si, že je to sranda? Úplně dole na každé stránce najdete upozornění, že se na stránkách často objevuje černý humor. Tímto způsobem se autoři snaží upozornit nad zbytečnou nehodovostí České republice. Trochu tvrdá, ale nápaditá myšlenka. Snad se takto podaří alespoň trochu usměrnit pár řidičů. A tak neriskuj, nebo Tě rozprodám!

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Kdybys misto teho kurveni radsi neco delal...
Vsak vy jste se teta nekurvila...
Ty vis, jak to myslim...